Varmepumpe luft til luft

Montering af varmepumpe, luft til luft - Gandrup

En ny energiløsning til hjemmet er en stor beslutning. Derfor er det vigtigt med en lydhør montør, der altid har dine behov og ønsker i fokus. Det får du her hos Lynnerup Klimateknik.

Dækker hele Nordjylland

Lynnerup Klimateknik har hjemme i Gandrup, men det er ikke kun her, vi monterer varmepumper. Faktisk dækker vi hele Nordjylland, og uanset om du bor i Vodskov, Dronninglund, Frederikshavn eller et helt fjerde sted, kommer vi gerne forbi og tager en snak om montering af varmepumpe hos dig – luft til luft, eller luft til vand. 

Inden vi går i gang med at finde den helt rigtige løsning til dig, kommer vi gerne ud og ser det hjem eller den bygning, hvor du ønsker en varmepumpe monteret. En varmepumpe kan nemlig både være den ideelle løsning til opvarmning i værkstedet, som ekstra energikilde i sommerhuset, annekset, eller som den eneste energikilde i hjemmet.

Lynnerup Klimateknik står for kvalitetsløsninger

Hvilken varmepumpe der er den bedste til dit behov, er meget individuelt, og derfor kræver det en montør med den rette viden og erfaring inden for området.

Her hos Lynnerup Klimateknik kan du altid være sikker på at få en kvalitetsløsning, der dækker det behov, du har, og sammen regner vi også på, om det f.eks. kan betale sig for dig at skifte fra din nuværende energikilde og over til en varmepumpe.

Vi besvarer gerne spørgsmål

Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med overvejelserne om at skifte til en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Her hos Lynnerup Klimateknik er du velkommen til at spørge løs. Vi tager alle henvendelser med et smil, og vi efterlader aldrig vores kunder i en situation, hvor de ikke er helt tilfredse. 

Tøv endelig ikke med at kontakte Lynnerup Klimateknik, hvis du skal have en varmepumpe i Ganderup eller resten af Nordjylland.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 40 77 79 89 eller send en e-mail til Lynnerupklimateknik@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud