Service af varmepumpe Gandrup

Service af varmepumpe Gandrup og Nordjylland

Leder du efter hjælp til service af varmepumpe Gandrup eller resten af Nordjylland, så er du kommet det helt rigtige sted hen – Lynnerup Klimateknik tilbyder nemlig prisbevidst, kvalitetsrig og effektiv servicering af alle slags varmepumper.

Vi sørger for, at din varmepumpe kører optimalt

En varmepumpe er ofte en energivenlig og effektiv løsning, når du skal have opvarmet hjemmet, værkstedet, sommerhuset eller annekset – men for at din varmepumpe kører helt optimalt, så kræver det årlig service.

Din varmepumpe kører stort set lydløst og problemfrit, og med et årligt servicetjek behøver du aldrig at bekymre dig om noget på denne front.

Hos Lynnerup Klimateknik har vi bred erfaring med både salg, montering og service af varmepumper.

Lynnerup Klimateknik kører i hele Nordjylland

Da vi har hjemme i Gandrup, er det selvfølgelig her i området, vi servicerer allerflest varmepumper, men du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du bor et andet sted i Nordjylland, og leder efter en kvalitets- og prisbevidst servicetekniker til din varmepumpe.

Vi går ind for tydelig og grundig kommunikation – så hos os kan du altid regne med et godt resultat.

Vil du have hjælp? 

Har du overtaget en bolig med en varmepumpe, eller er du i tvivl om en varmepumpe er løsningen for dig? Vil du høre mere om, hvad en serviceaftale indeholder eller noget helt tredje, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil rigtig gerne hjælpe.

Her er ingen kunder for store eller for små, og vi har mange års erfaring i branchen, hvilket gør os godt rustet til at kunne svare på alle typer af spørgsmål indenfor varmepumper.

Ring til os på tlf.: 40 77 79 89 eller send os en mail på lynnerupklimateknik@gmail.com, så svarer vi så hurtigt, vi kan, og vi kommer selvfølgelig gerne ud og ser på opgaven, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

Få et uforpligtende tilbud